ONZE KERNWAARDEN

De Magniflex filosofie is gebaseerd op vier kernwaarden: uitmuntendheid in rust, het belang van welzijn, innovatie drive en bescherming van het milieu.
Elk van deze elementen helpen om een enkele droom te realiseren: het aanbieden van rust die niet alleen comfortabel is, maar verbetert de algehele kwaliteit van leven die in balans is met de gedeelde omgeving.

HISTORIE

De oorsprong

Terug in de jaren '60 maakte Giuliano Magni zijn eerste matrassen in een kleine werkplaats.
Het was het begin van een reis die later veranderde in een revolutie.
In Prato, de wereldhoofdstad van stoffen, werd het verfijnde vakmanschap gecombineerd met de meest innovatieve ideeën over rust en welzijn.
Sindsdien helpt Magniflex meer dan 50 miljoen mensen om beter in slaap te vallen, dankzij de oplossingen en modellen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van comfort, ontspanning en gezondheid.
In de loop van meer dan 50 jaar hebben de passie voor onderzoek en de belangrijke investeringen in innovatie, design en in state-of-the-art productiesystemen de naam magniflex veranderd in het universele synoniem van comfort en welzijn.

Le_origini.jpg

Groei

60's - 80's
Vanaf de eerste productie van matrassen in de werkplaats in Prato is de productiviteit gegroeid tot 1000 matrassen per dag.

Jaren 90
De verovering van de eerste buitenlandse markten begint: Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en Japan.

2000's
Alessanderx SpA is geboren: het bedrijf dat 10.000 matrassen per dag produceert.
De strategische uitbreiding verloopt in Azië, het Midden-Oosten, Oost-Europa en de VS.
Nieuwe Magniflex showrooms worden geopend in Singapore, Praag, Milaan en Manilla.

Van 2010 tot vandaag
De showrooms in Bangalore, Rome, Bratislava, Osaka, Shanghai, Riyadh, Sofia, Beijing, Dongguan, Ivoorkust en Miami worden geopend.
Samen met de lancering van nieuwe collecties, het groeit ook de strategische uitbreiding in Griekenland, Algerije, Polen, Macedonië, de Dominicaanse Republiek, Colombia, Servië, Turkije en Kirgizië.
De lancering van magnismartech vindt plaats.
Distributie bereikt 99 landen.
De showrooms en kantoren in Bönen (Duitsland) en Londen worden geopend.

Magniflex vandaag

Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd aanwezig met meer dan 4000 retailers in 99 internationale markten en is het de leverancier van meer dan 500 grote hotels. Een jong en vastberaden management zet de ontwikkeling van dit merk voort, langs de weg getraceerd door de president Giuliano Magni, het beheer van een ondernemend systeem met diepe territoriale wortels en steeds meer georiënteerde wereldwijde expansie.

magni_01.jpg

HET BEDRIJF

De "made in Italy" die de wereld laat slapen

De ambachtelijke gevoeligheid en het Italiaanse genie creëert unieke producten: die "Made in Italy" de garantie van een kwaliteit wereldwijd. Vandaag, Magniflex wordt beschouwd als de woordvoerder van de "made in Italy" rust in de wereld. Klanten, waar ze ook zijn, weten dat ze ongeëvenaarde passie en toewijding kunnen vinden bij het maken van Magniflex matrassen.

card01.png

De getallen

Meer dan 55 jaar geschiedenis Een catalogus van 170 producten Aanwezig in 99 landen Meer dan 4000 retailers Meer dan 35 miljoen klanten wereldwijd 10.000 matrassen per dag geproduceerd Aanwezig in meer dan 500 hotels

MAGNISTRETCH-LASTRA-LINEA-ok.jpg

De kwaliteit van materialen en vaardigheden

Magniflex is een synoniem van uitmuntendheid. De producten van het bedrijf worden altijd gekenmerkt door de echte toegevoegde waarde die aan de klanten wordt geboden - de kwaliteit. Dit is mogelijk omdat Magniflex 100% Italiaanse materialen gebruikt en gebruik maakt van de vaardigheden van gespecialiseerde technici van meer dan 180 professionals die naast elkaar werken en hun passie en knowhow delen.

lana-per-la-nostra-essenza.jpg

Toscane, het land van fascinatie

Magniflex werd geboren in Toscane, een regio gezegend door de natuur, waar de schoonheid van het landschap altijd kunst en genieën heeft geïnspireerd. Het is een vorm van rijkdom die de bedrijfscultuur alleen op een positieve manier kan beïnvloeden. Want, zonder enige twijfel, rust is ook een kunst.

card04.png

MILIEU

We slapen beter in een betere wereld

Magniflex heeft altijd gewerkt in naam van de verantwoordelijkheid voor het milieu. De hele productie is ontworpen om duurzaamheid te ondersteunen, terwijl het bedrijf de CO2-uitstoot heeft verminderd dankzij het gebruik van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Ambiente_la_nostra_essenza_no_text.jpg

De constante ecologische betrokkenheid wordt ook erkend door middel van twee certificeringen: OEKO-TEX ® KLASSE I, dat de afwezigheid garandeert van stoffen die giftig en schadelijk zijn voor mens en natuur in elk onderdeel van het eindproduct; GOTS, uitgegeven door het Instituut voor Ethische en Milieucertificering die garandeert dat de stoffen die in de Toscane lijn worden gebruikt, zijn gemaakt van 100% organische materialen, met de maximale bescherming voor mens en milieu.

y4mlUryP4DtUwBpRHV6fzof_jFpaxNoa4C47SSe5suvYrcH0lUhM8Z9iFyzkbUTr1r3azdkmgBSiWKN1d80MxOc_JpzM_sw07o0VEJK-jJr2UzNUQcOHUxSG0VTwQENgW5q5yGvB7TE95UyaQ9oJdPy2nIvB2tyDn5u7QW4CKEJLpbBHvqg5-XjOAnDnTwt1nb_KwSvjr-PnLv10cMrxDQsdQ?width=480&height=480&cropmode=none

Vacuüm-afgesloten systeem, een revolutie door Magniflex

Vacuümverpakking, gepatenteerd door het bedrijf in 1986, heeft gewoon een revolutie matrassen ten behoeve van ecologie en gezondheid. Het vacuümsysteem garandeert zelfs het perfecte behoud van de hygiënische en kwaliteitsomstandigheden van de Magniflex matrassen.

y4m7MKlns9ivV7Oiga14MBsMx9VjsY0-WhtHthFKD_wjxdimeW_oWCwuqWhlJQV7Lsz8lGiTwyUEZlLDyvEtX1dplk-8XateHLRFGSt2r_qJ-DBgaiTiFRwYHUKrTnAzCJyI15CHjsEmXVysG5PxjJClTIk4T6IxxrBD5t0RCai1U115_R3A3Odj_JYCfSn0wybkgmIsJ65-fxg50ubNhWUlg?width=960&height=480&cropmode=none

Bovendien is het volume ervan door de eliminatie van lucht met 90% verminderd en is het dus mogelijk om 13 matrassen te verschepen in plaats van 3 verpakt met de traditionele methode. Dit betekent een lager aantal vrachtwagens in omloop en dus een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

.

italy-icon.png

100%

Made in Italië

certification-icon.png

10

Internationale

Certificaten

paesi-icon.png

99

Landen

storia-icon.png

55

Jaar

Historie

Scroll naar top