LEKKER SLAPEN

Goed slapen is natuurlijk een genot, maar nog belangrijker, het is een basisbehoefte van het lichaam. Magniflex wijdt haar expertise aan de service van de kwaliteit van de slaap door de productie van matrassen, bed bases, kussens en accessoires die gewoon het beste comfort bieden.

DE SLAAPCULTUUR

Om goed te leven, moet men goed slapen

Kwaliteit van slapen is essentieel om het lichaam en geest op te laden. Terwijl we slapen, slaan onze hersenen informatie en herinneringen, diep in het onderbewustzijn op. Het zenuwstelsel regenereert zichzelf, en de huid en spieren worden sterker.
Het is gebaseerd op het bewustzijn van deze feiten dat Magniflex stelt een belangrijk doel voor zichzelf en zet alle ervaring opgedaan door de jaren heen aan de dienst van de kwaliteit van de slaap door de productie van uitstekende producten die de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.
Slapen is niet alleen plezier, maar nog belangrijker, een voorwaarde voor het leven van een gezond leven vol energie om een nieuwe dag met al zijn uitdagingen gezicht.

y4mKgboKa1IqrZgptPZgWOB4GNtTeDytVcpiBo1LA1Gx6R8ZUE0E8r90AVdwnz2L-fhbxftzzYsokLVQPHQClAIl8KLphDKItUya8VmUHj-s5G_23zINi2nyLNXc1FDfBRvCTn2h0pyryCa963W8WgvL9lkuD2o3t2l4bZW4ZQIcOzGNuvkKMsd7L_78Pi470AfNz-gN_0BZh0s3ciKfPIxdA?width=1440&height=720&cropmode=none

EEN BEWUSTE KEUZE

Onderzoek. Innovatie. De enigen die nooit slapen.

Magniflex producten zijn het resultaat van een doorlopend onderzoek en innovatie in technologie, design en de selectie van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Alle materialen hebben een lage impact op de vervuiling van het milieu, dankzij het milieuvriendelijke bedrijfsbeleid dat Magniflex heeft geïmplementeerd.

UNA-SCELTA-CONSAPEVOLE_01.jpg

Magniflex kwaliteit is wereldwijd gecertificeerd

De kwaliteitscontrole die Magniflex uitvoert als onderdeel van haar productieprocessen begint met de selectie van de grondstoffen en de keuze van leveranciers Made in Italy. De kwaliteitscontrole gaat door gedurende de hele productiecyclus, waarbij de kwaliteit van het product maar liefst negen verschillende keren wordt gecontroleerd. De nauwe samenwerking met een groot aantal internationale certificeringsinstellingen, zoals: de ACA - American Chiropractie Association, AJA en UKAS, de Universiteit van Florence, of het Institute for Ethical and Environmental Certification, is een garantie voor het belang dat het bedrijf hecht aan het nastreven van de beste kwaliteit. Onder de meest relevante certificeringen, verkregen door Magniflex, zijn we bijzonder trots op die op het gebied van groene technologie, waaronder OEKO-TEX® en GOTS (Global Organic Textile Standard).

Een cultuur van slaap om persoonlijk welzijn te bereiken

Het onderschatten van de behoefte aan voldoende slaap kan blijken te zijn een grote fout. Slaaptekort heeft een negatief effect op elk aspect van het leven. Het kiezen van Magniflex is de beste manier om een goede kwaliteit van rust te garanderen. Tegelijkertijd zijn er een paar dingen die we in de praktijk moeten brengen om goed te gaan slapen. Ontdek ze bij ons.

long_1_01.jpg
MAGNIFLEX_02_201817134.jpg

1. Een gezonde dosis lichaamsbeweging gedurende de dag helpt je 's nachts goed te slapen. 2. Tv-kijken of het gebruik van tablets en smartphones voor het slapen gaan worden niet aanbevolen. 3. Stap in de gewoonte om naar bed te gaan op hetzelfde tijdstip elke dag. 4. Vermijd, indien mogelijk, overdag geen dutjes te doen. 5. Consumeren regelmatige maaltijden, want dat bevordert een regelmatige slaap. 6. Eet niet te veel suiker, omdat de metabolieten de slaap remmen.

Quad_2_01.jpg
long_2_01.jpg

7. Vergeet niet dat het gebrek aan slaap stimuleert onze eetlust, en dit heeft de neiging om ons gewichtstoename. 8. Vooral in de winter, niet oververhit raken van de slaapkamer. 9. Bedenk dat de ideale temperatuur voor het slapen goed 18°C is. 10. Hoe minder je slaapt, hoe makkelijker het is om ziek te worden, vanwege een verzwakt immuunsysteem. 11. Het gebrek aan slaap kan leiden tot vroegtijdige veroudering van het lichaam. 12. Weet dat het gebrek aan slaap kan zelfs krijgen tot het punt van beschadiging van de hersenen.

Onze essentie

100%

Made in Italië

Onze essentie

10

Internationale
Certificaten

Onze essentie

99

Landen

Onze essentie

55

Jaar
Historie

Scroll naar top