Magnistretch X 12

Het technologische en innovatieve matras die uitstekende voordelen voor uw wervelkolom garandeert, dankzij de rek- en decomprimerende werking terwijl u slaapt. Een matras dat comfortabel, ademend, antistatisch is en de temperatuur reguleert en een gemiddelde ondersteuning biedt op 30 cm hoogte.

In het hart van het matras

A: COVER

De nieuwe X-statische stof die in de hoes wordt gebruikt, reguleert niet alleen de temperatuur, maar is ook antistatisch, gemaakt door pure 99,9% zilverdeeltjes te binden met textielvezels. Het is geschikt voor elk seizoen van het jaar en draagt ​​indien nodig effectief lichaamswarmte over. Tegelijkertijd voelt de Viscose zacht en zijdeachtig aan. De 3D-band rond de omtrek verbetert het ademend vermogen van de matras en zorgt voor een superieur gevoel van welzijn. De hoes is ook gemakkelijk afneembaar en chemisch te reinigen.

B: DE VULLING

De vulling in Memoform past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan en zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid en lichtheid. De Super Soft-vezel is vanwege zijn speciale textuur ongelooflijk zacht en ademend en geeft een geweldig gevoel van welzijn.

C: COMFORTLEVEL

De speciale lagen in Eliosoft (7 cm en 9 cm), beide met Stretch-ontwerp, 'strekken' de rug voorzichtig naar de tegenoverliggende zijden van de matras, verminderd de wervel compressie en zorgt voor een aangenaam gevoel van ontspanning, voor een nog zachter en warmer niveau van comfort.

D: BASISLAAG

De basislaag, bestaande uit een laag Elioform van 16 cm hoog, is ontworpen om je rug optimaal te ondersteunen.

oie_transparent (8)

Viscose

Viscose, afgeleid van cellulose, is een zachte hightechvezel met een zijdezachte textuur die zeer aangenaam aanvoelt. Het heeft een uitstekend vermogen om vocht af te voeren en het transpireren van matrassen en kussens te stimuleren.

 • X-Static®

  X-STATIC® is een thermoregulerende vezel gemaakt van natuurlijk zilver (99,9% puur zilver), die je koeler houdt in de zomer en warmer in de winter. Het minimaliseert warmteverlies door straling actief de energie van het lichaam terug naar de huid te reflecteren. Het is antimicrobieel en geurwerend, evenals antistatisch, dissiperende elektrostatische ladingen, wat resulteert in meer comfort.

  Magnifoam

  Dit schuim heeft een micro-cellulaire structuur met een hoge dichtheid. Het biedt optimale ondersteuning, elasticiteit en ademend vermogen. Dankzij zijn verschillende moleculaire samenstelling is het verkrijgbaar in twee versies: Magnifoam Eliosoft, dat zachter is, en Magnifoam Elioform, dat stijver is, om aan de behoefte van elke klant te voldoen als het gaat om slaapkwaliteit.

  Memoform

  Memoform is de meest anatomische van alle materialen die we bij de productie gebruiken en is ontworpen om te reageren op het gewicht van het lichaam en zich perfect aan te passen aan elk type lichaamsbouw. Deze eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel van gemak en lichtheid terwijl iemand slaapt en helpt de wervelkolom te ontspannen

  Super Soft Fiber

  De Super Soft Fibre-vulling heeft uitzonderlijke kwaliteiten van zachtheid en ademend vermogen. De bijzondere samenstelling biedt een gevoel van uitzonderlijk welzijn en verbetert de perceptie van comfort tijdens de slaap. Deze vezel garandeert een delicate en omhullende ondersteuning van het hele lichaam. Alsof het zachtjes geknuffeld werd

COLLECTIE
Magnistretch

SUPPORT
Medium

VOORDELEN
Comfortabel, thermoregulerend, ademend, stretchsysteem, gepatenteerd
systeem, antistatisch

COVER
Viscose, X-Static®

GARANTIE
12 Jaar

COMFORT LEVEL
Medium Soft

CERTIFICATEN
ACA, MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

EXTRA
Multi-Zone

HOOGTE
30 CM

Hoe Het Werkt

De matrassen van de MagniStretch-lijn zijn ontworpen om de wervelkolom te strekken, spiercontractie te verminderen en nekpijn als gevolg van een slechte houding te verlichten. De laag met gekantelde secties gebruikt het gewicht van het lichaam om van de onderrug naar de bovenrug en van de onderrug naar je voeten te bewegen, waarbij de wervelkolom wordt uitgerekt en de ruimte tussen de wervels wordt vergroot. MagniStretch vertrouwt op een technologisch octrooi dat is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Werktuigbouwkunde van de Universiteit van Zaragoza en het resultaat is van een uitgebreide reeks ergonomietests. Het is ook gecertificeerd door de ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION) - de grootste chiropractische organisatie in de Verenigde Staten - om het gunstige effect van de matras bij het strekken en losmaken van de wervelkolom te garanderen.

Scroll naar top