Magnistretch Sport 9

De technologische en innovatieve matras die uitstekende voordelen voor uw wervelkolom garandeert, dankzij de rek- en decomprimerende werking terwijl u slaapt. Een comfortabel, ademend, antistatisch matras dat de temperatuur reguleert en een gemiddelde ondersteuning biedt op 23 cm hoogte

In het hart van het matras

A: DE HOES

De hoes in Viscose maakt de matras zacht en zijdeachtig aanvoelt en heeft een uitstekend vermogen om zweet af te voeren, waardoor het ademend vermogen wordt bevorderd. Het is ook gemakkelijk te verwijderen en chemisch te reinigen.

B: COMFORTNIVEAU EN BASISLAAG

De speciale lagen in Eliosoft (5 cm) en Elioform (16 cm), beide met Stretch-ontwerp, “strekken” uw rug voorzichtig naar de tegenoverliggende uiteinden van de matras, verminderen de wervelcompressie en zorgen voor een ontspannend gevoel.

 

oie_transparent (10)

Viscose

Viscose, afgeleid van cellulose, is een zachte hightechvezel met een zijdezachte textuur die zeer aangenaam aanvoelt. Het heeft een uitstekend vermogen om vocht af te voeren en het transpireren van matrassen en kussens te stimuleren

Magnifoam

Dit schuim heeft een micro-cellulaire structuur met een hoge dichtheid. Het biedt optimale ondersteuning, elasticiteit en ademend vermogen. Dankzij zijn verschillende moleculaire samenstelling is het verkrijgbaar in twee versies: Magnifoam Eliosoft, dat zachter is, en Magnifoam Elioform, dat stijver is, om aan de behoefte van elke klant te voldoen als het gaat om slaapkwaliteit.

COLLECTIE
Magnistretch

SUPPORT
Medium

VOORDELEN
Ademend, stretchsysteem, gepatenteerd
systeem

COVER
Magniflex Style

GARANTIE
12 Jaar

COMFORT LEVEL
Medium Firm

CERTIFICATEN
ACA, MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

EXTRA
Cert. Medisch apparaat

HOOGTE
23 CM

Hoe Het Werkt

De matrassen van de MagniStretch-lijn zijn ontworpen om de wervelkolom te strekken, spiercontractie te verminderen en nekpijn als gevolg van een slechte houding te verlichten. De laag met gekantelde secties gebruikt het gewicht van het lichaam om van de onderrug naar de bovenrug en van de onderrug naar je voeten te bewegen, waarbij de wervelkolom wordt uitgerekt en de ruimte tussen de wervels wordt vergroot. MagniStretch vertrouwt op een technologisch octrooi dat is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Werktuigbouwkunde van de Universiteit van Zaragoza en het resultaat is van een uitgebreide reeks ergonomietests. Het is ook gecertificeerd door de ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION) - de grootste chiropractische organisatie in de Verenigde Staten - om het gunstige effect van de matras bij het strekken en losmaken van de wervelkolom te garanderen.

Scroll naar top