Magnistretch 9

De technologische en innovatieve matras die dankzij de rek- en strekactie die tijdens het slapen wordt uitgeoefend een uitzonderlijk voordeel voor de wervelkolom garandeert, met een middelhard comfort.

In het hart van het matras

A: DE VOERING

Het thermosregulerende materiaal Outlast®, waarvan de voering is gemaakt, zorgt 's nachts voor een perfect microklimaat; de viscose, aanwezig in de voering, maakt het nog zachter. De voering is volledig uitneembaar en makkelijk wasbaar. De omlijnde 3D-band zorgt voor een betere transpiratie, waardoor een hoger gevoel van welzijn wordt gecreëerd

B: DE VULLING

De speciale vulling heeft Memoform aan de binnenkant, die zich perfect aanpast aan het silhouet van het lichaam en een aangenaam gevoel van lichtheid en ontspanning biedt. De vulling heeft een hypoallergene vezel die de matras extra comfort geeft.

C: COMFORTLEVEL

De speciale Eliosoft (5 cm) en Elioform (8 cm) lagen, gebouwd met de Stretch-techniek, "strekken" uw rug voorzichtig naar de tegenoverliggende zijden van de matras, waardoor de compressie van de wervelkolom wordt verminderd en een rekeffect wordt geboden, voor een stevigere ondersteuning.

D: BASISLAAG

De steunvoet, gemaakt van een Elioform laag van 8 cm, is ontworpen om een ​​optimale ondersteuning van je rug te garanderen.

oie_transparent (8)

Viscose

Viscose, afgeleid van cellulose, is een zachte hightechvezel met een zijdezachte textuur die zeer aangenaam aanvoelt. Het heeft een uitstekend vermogen om vocht af te voeren en het transpireren van matrassen en kussens te stimuleren

OUTLAST®

OUTLAST® is een thermoregulerende stof die oorspronkelijk werd toegepast op de ruimtepakken van astronauten. De technologie die erin zit, maakt gebruik van faseovergangsmaterialen. Dat wil zeggen, van binnen zijn er miljoenen bollen gemaakt met een speciale was die smelt bij een temperatuur van 36 graden. Zodra de lichaamstemperatuur begint te stijgen, treedt de technologie in werking en neemt de overtollige warmte op. Wanneer de temperatuur begint te dalen, beginnen de ballen in het materiaal te consolideren en komt de opgehoopte warmte vrij. Zo blijft de ideale temperatuur constant en verhoogt u de regelmaat van uw slaap.

Magnifoam

Dit schuim heeft een micro-cellulaire structuur met een hoge dichtheid. Het biedt optimale ondersteuning, elasticiteit en ademend vermogen. Dankzij zijn verschillende moleculaire samenstelling is het verkrijgbaar in twee versies: Magnifoam Eliosoft, dat zachter is, en Magnifoam Elioform, dat stijver is, om aan de behoefte van elke klant te voldoen als het gaat om slaapkwaliteit.

Memoform

Memoform is de meest anatomische van alle materialen die we bij de productie gebruiken en is ontworpen om te reageren op het gewicht van het lichaam en zich perfect aan te passen aan elk type lichaamsbouw. Deze eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel van gemak en lichtheid terwijl iemand slaapt en helpt de wervelkolom te ontspannen

COLLECTIE
Magnistretch

SUPPORT
Firm

VOORDELEN
Comfortabel, thermoregulerend, ademend, stretchsysteem, gepatenteerd
systeem

COVER
Outlast®, Viscose

GARANTIE
12 Jaar

COMFORT LEVEL
Medium Firm

CERTIFICATEN
ACA, MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

EXTRA
Multi-zone, Cert. Medisch apparaat

HOOGTE
23 CM

Hoe Het Werkt

De matrassen van de MagniStretch-lijn zijn ontworpen om de wervelkolom te strekken, spiercontractie te verminderen en nekpijn als gevolg van een slechte houding te verlichten. De laag met gekantelde secties gebruikt het gewicht van het lichaam om van de onderrug naar de bovenrug en van de onderrug naar je voeten te bewegen, waarbij de wervelkolom wordt uitgerekt en de ruimte tussen de wervels wordt vergroot. MagniStretch vertrouwt op een technologisch octrooi dat is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Werktuigbouwkunde van de Universiteit van Zaragoza en het resultaat is van een uitgebreide reeks ergonomietests. Het is ook gecertificeerd door de ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION) - de grootste chiropractische organisatie in de Verenigde Staten - om het gunstige effect van de matras bij het strekken en losmaken van de wervelkolom te garanderen.

Scroll naar top