Magnistretch 10

De technologische en innovatieve matras die dankzij de rek- en strekactie die tijdens uw slaap wordt uitgeoefend een uitzonderlijk voordeel voor de wervelkolom garandeert, met een gemiddeld stevig comfort.

In het hart van het matras

A: DE VOERING

Het thermosregulerende materiaal Outlast®, waarvan de voering is gemaakt, zorgt 's nachts voor een perfect microklimaat; de viscose, aanwezig in de voering, maakt het nog zachter. De voering is volledig uitneembaar en makkelijk wasbaar. De omlijnde 3D-band zorgt voor een betere transpiratie, waardoor een hoger gevoel van welzijn wordt gecreëerd

B: DE VULLING

De vulling is gemaakt van twee verschillende materialen. De eerste is Memoform, een anatomisch materiaal dat zich perfect aanpast aan het silhouet van het lichaam en een aangenaam gevoel van lichtheid en ontspanning biedt. De tweede is Super Soft-vezel, zacht en transpirerend, zorgt voor een gevoel van ultiem welzijn en omarmt je hele lichaam tijdens je slaap.

C: COMFORTLEVEL

De speciale Eliosoft-lagen (van 5 cm en 8,5 cm), beide gebouwd met de Stretch-techniek, “strekken” uw rug voorzichtig naar de tegenoverliggende zijden van de matras, verminderen de compressie van de wervelkolom en bieden een stretchend effect, voor een zacht comfort, maar met de juiste ondersteuning.

D: BASISLAAG

De basislaag, gemaakt van een Elioform laag van 8,5 cm, is ontworpen om je rug optimaal te ondersteunen.

oie_transparent (8)

Viscose

Viscose, afgeleid van cellulose, is een zachte hightechvezel met een zijdezachte textuur die zeer aangenaam aanvoelt. Het heeft een uitstekend vermogen om vocht af te voeren en het transpireren van matrassen en kussens te stimuleren

OUTLAST®

OUTLAST® is een thermoregulerende stof die oorspronkelijk werd toegepast op de ruimtepakken van astronauten. De technologie die erin zit, maakt gebruik van faseovergangsmaterialen. Dat wil zeggen, van binnen zijn er miljoenen bollen gemaakt met een speciale was die smelt bij een temperatuur van 36 graden. Zodra de lichaamstemperatuur begint te stijgen, treedt de technologie in werking en neemt de overtollige warmte op. Wanneer de temperatuur begint te dalen, beginnen de ballen in het materiaal te consolideren en komt de opgehoopte warmte vrij. Zo blijft de ideale temperatuur constant en verhoogt u de regelmaat van uw slaap.

Magnifoam

Dit schuim heeft een micro-cellulaire structuur met een hoge dichtheid. Het biedt optimale ondersteuning, elasticiteit en ademend vermogen. Dankzij zijn verschillende moleculaire samenstelling is het verkrijgbaar in twee versies: Magnifoam Eliosoft, dat zachter is, en Magnifoam Elioform, dat stijver is, om aan de behoefte van elke klant te voldoen als het gaat om slaapkwaliteit.

Memoform

Memoform is de meest anatomische van alle materialen die we bij de productie gebruiken en is ontworpen om te reageren op het gewicht van het lichaam en zich perfect aan te passen aan elk type lichaamsbouw. Deze eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel van gemak en lichtheid terwijl iemand slaapt en helpt de wervelkolom te ontspannen

Super Soft Fiber

De Super Soft Fibre-vulling heeft uitzonderlijke kwaliteiten van zachtheid en ademend vermogen. De bijzondere samenstelling biedt een gevoel van uitzonderlijk welzijn en verbetert de perceptie van comfort tijdens de slaap. Deze vezel garandeert een delicate en omhullende ondersteuning van het hele lichaam. Alsof het zachtjes geknuffeld werd

COLLECTIE
Magnistretch

SUPPORT
Medium

VOORDELEN
Comfortabel, thermoregulerend, ademend, stretchsysteem, gepatenteerd
systeem

COVER
Outlast®, Viscose

GARANTIE
12 Jaar

COMFORT LEVEL
Medium Firm

CERTIFICATEN
ACA, MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

EXTRA
Multi-zone, Cert. Medisch apparaat

HOOGTE
25 CM

Hoe Het Werkt

De matrassen van de MagniStretch-lijn zijn ontworpen om de wervelkolom te strekken, spiercontractie te verminderen en nekpijn als gevolg van een slechte houding te verlichten. De laag met gekantelde secties gebruikt het gewicht van het lichaam om van de onderrug naar de bovenrug en van de onderrug naar je voeten te bewegen, waarbij de wervelkolom wordt uitgerekt en de ruimte tussen de wervels wordt vergroot. MagniStretch vertrouwt op een technologisch octrooi dat is ontwikkeld in samenwerking met de afdeling Werktuigbouwkunde van de Universiteit van Zaragoza en het resultaat is van een uitgebreide reeks ergonomietests. Het is ook gecertificeerd door de ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION) - de grootste chiropractische organisatie in de Verenigde Staten - om het gunstige effect van de matras bij het strekken en losmaken van de wervelkolom te garanderen.

Scroll naar top