MagniProtect 8

Exclusief matras met MagniProtect-stof dat de hele nacht effectieve bescherming biedt tegen virussen en bacteriën.

In het hart van het matras

A: HOES

Materiaal dat de groei en persistentie van bacteriën en virussen op stoffen remt.

B: DE VULLING

Memoform is een anatomisch materiaal dat reageert op het lichaamsgewicht en zich perfect aanpast aan elke ronding om u een aangenaam gevoel van comfort en lichtheid te geven tijdens het slapen. De Super Soft-vezel zorgt dankzij zijn zachtheid en ademend vermogen voor een ongelooflijk gevoel van welzijn tijdens het slapen.

C: COMFORTNIVEAU EN BASISLAAG

Stevige lichaamsondersteuning die zorgt voor een goede lichaamshouding op elk deel van het lichaam, waarbij de enkels, benen, taille, rug, nek, schouders en hoofd afzonderlijk worden ondersteund.

 

VIROBLOCK-2020.jpg

Memoform

Memoform is de meest anatomische van alle materialen die we bij de productie gebruiken en is ontworpen om te reageren op het gewicht van het lichaam en zich perfect aan te passen aan elk type lichaamsbouw. Deze eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel van gemak en lichtheid terwijl iemand slaapt en helpt de wervelkolom te ontspannen

Super Soft Fiber

De Super Soft Fibre-vulling heeft uitzonderlijke kwaliteiten van zachtheid en ademend vermogen. De bijzondere samenstelling biedt een gevoel van uitzonderlijk welzijn en verbetert de perceptie van comfort tijdens de slaap. Deze vezel garandeert een delicate en omhullende ondersteuning van het hele lichaam. Alsof het zachtjes geknuffeld werd

MagniProtect

MagniProtect is een exclusieve combinatie van blaasjes- en zilvertechnologieën die zijn ontworpen om de groei en persistentie van bacteriën en virussen op weefsels te remmen die anders zouden kunnen fungeren als oppervlakken voor de verspreiding en overdracht van pathogenen. De vesikeltechnologie richt zich op virussen die in lipiden zijn gewikkeld, waardoor een snelle vernietiging van virussen wordt gegarandeerd. De zilvertechnologie richt zich op zowel bacteriën als virussen en remt hun replicatie effectief.

Magnifoam

Dit schuim heeft een micro-cellulaire structuur met een hoge dichtheid. Het biedt optimale ondersteuning, elasticiteit en ademend vermogen. Dankzij zijn verschillende moleculaire samenstelling is het verkrijgbaar in twee versies: Magnifoam Eliosoft, dat zachter is, en Magnifoam Elioform, dat stijver is, om aan de behoefte van elke klant te voldoen als het gaat om slaapkwaliteit.

COLLECTIE
MagniProtect

SUPPORT
Medium

VOORDELEN
Comfortabel, antiallergeen, antibacterieel

COVER
MagniProtect

GARANTIE
10 Jaar

COMFORT LEVEL
Medium Firm

CERTIFICATEN
ACA, MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

EXTRA
Multi-zone, Massage, MagniProtect-technologie

HOOGTE
21 CM

Hoe Het Werkt

Het massage-effect dat door de matras wordt gecreëerd, bevordert de microcirculatie en oefent tijdens de rust een constante massage uit, waardoor de hele nacht een gevoel van welzijn en comfort wordt gegeven. Deze speciale functie biedt gedifferentieerde ondersteuning aan de zeven belangrijkste delen van het lichaam: enkels, benen, taille, rug, nek, schouders en hoofd, het lichaamsgewicht verdelen en balanceren over de lengte van de matras en de juiste ondersteuning bieden aan elk deel van het lichaam.

Scroll naar top