MagniProtect Standaard

Een traditioneel gevormd kussen met Memoform aan de binnenkant, ontworpen voor maximaal comfort voor nek en schouders. De exclusieve MagniProtect-voering zorgt voor een effectieve bescherming tegen virussen en bacteriën.

In het hart van het kussen

A: HOES

MagniProtect-stof is materiaal dat de groei en het blijven bestaan van bacteriën en virussen op stoffen remt.


B: HYGIËNISCH LAKEN

Beschermt de binnenlaag door het hygiëneniveau van het kussen te verhogen.


C: INTERIEUR

Het interieur van Memoform is ontworpen om te reageren op het gewicht van de nek, het hoofd en de schouders en biedt een aangenaam gevoel van lichtheid terwijl u rust.


D: VERVAARDIGING

Het ademende ontwerp van het kussen zorgt dankzij de gaten in het midden voor een perfect ademend vermogen en een optimale verspreiding van vocht en warmte.

magniprotect inhoud

MATERIALEN

MEMOFORM
Memoform is de meest anatomische van alle materialen die we gebruiken in de productie en is ontworpen om te reageren op het gewicht van het lichaam en perfect aan te passen aan elk type van de bouw. Dit kenmerk genereert een aangenaam gevoel van gemak en lichtheid terwijl een persoon slaapt en helpt de wervelkolom te ontspannen.

MAGNIPROTECT
MagniProtect is een exclusieve combinatie van blaas- en zilvertechnologieën die zijn ontworpen om de groei en persistentie van bacteriën en virussen op stoffen te remmen die anders het risico zouden lopen op te treden als oppervlakken voor de verspreiding en overdracht van ziekteverwekkers. De vesicle technologie richt zich op virussen verpakt in lipiden, waardoor een snelle vernietiging van virussen. De zilvertechnologie richt zich op zowel bacteriën als virussen, waardoor hun replicatie effectief wordt geremd.

COLLECTIE
Magniprotect

AFMETING
42 X 72 X 12

VOORDELEN
Ondersteuning voor nek en schouders

COVER
Magniprotect

GARANTIE
3 Jaar

EXTRA
Gecertificeerd voor medisch hulpmiddel, Ademend ontwerp, op de rug, op de zijkant, op uw buik, Antibacterieel, Anallergeen

CERTIFICATEN
OEKO-TEX® CLASSE I, MADE IN ITALY, EC

INTERIEUR
Memoform

PERFECT OM U TE LATEN SLAPEN

Op Uw Rug

Op Uw Zij

Op Uw Buik

Scroll naar top