CE-MD_1.png

EC Declaration of Conformity, MEDICAL DEVICES

Garandeert de consument dat het product is vervaardigd in overeenstemming met de normen die vallen onder de referentienorm EU 745/2015 op medische hulpmiddelen. Hiermee kunnen consumenten uitgaven voor dergelijke producten aftrekken van hun jaarlijkse resultatenrekening.

UNIFI_1.png

UNIVERSITY of FLORENCE

Tests en onderzoeken uitgevoerd op ergonomie in samenwerking met de Universiteit van Florence.

MUN.png

MADE IN ITALY

100% Made in Italy kwaliteitscertificaat. Geeft aan dat alle ontwerp, productie en levering van grondstoffen in Italië heeft plaatsgevonden.

Aja-ukas_4.png

AJA EUROPE

Certificeert dat de managementsystemen van het bedrijf voldoen aan de norm BS EN ISO 9001: 2015, waardoor hoge productienormen worden gegarandeerd.

Oeko_1.png

OEKO-TEX ® CLASS I

Deze certificering garandeert de totale afwezigheid van giftige en schadelijke stoffen voor mens en milieu.

FIRA_1.png

CFR1633, FIRA

Vlamvertragende certificeringen die bevestigen dat het bedrijf voldoet aan de toepasselijke wetten en normen voor consumentenbescherming als het gaat om het garanderen van vlamvertragende veiligheid van de producten.

 

GOTS_3.png

GOTS (GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD)

Het certificaat, uitgegeven door het Institute for Ethical and Environmental Certification, bevestigt dat de stoffen die worden gebruikt voor de Toscana-lijn en yoga-accessoires volledig zijn gemaakt van organische materialen, terwijl de maximale bescherming van mens en milieu wordt gegarandeerd.

Logistica-sostenibile_1.png

SUSTAINABLE LOGISTICS 2015*

Het bedrijf zorgt voor het milieu, te beginnen met de planning van een gecombineerde logistiek voor weg- en spoorvervoer, waardoor de voordelen van beide worden geoptimaliseerd. Dit heeft in 2015 geleid tot een vermindering van de kooldioxide-uitstoot met meer dan 45.100 kg.
* De gegevens zijn gebaseerd op de studie "ECO TRANS It 2008" van het Instituut voor energie- en milieuonderzoek in Heidelberg en op de DEKRA-certificering Paneuropa Rösch GmbH DIN ISO 14001

 

Aca_1.png

ACA - AMERICAN CHIROPRATIC ASSOCIATION

Een van de belangrijkste brancheorganisaties in de Verenigde Staten heeft het gunstige effect van de MagniStretch-matras, die de rug strekt en ontspant, gecertificeerd.

 

MED.png

MED

Maritieme richtlijn MED 90/2014 / EU-certificering die bevestigt dat het product met succes is geslaagd voor tests op verbranding, brandwerendheid en de uitstoot van schadelijke dampen, in overeenstemming met de toepasselijke SOLAS (Convention for the Safety of Life at Sea) en IMO (International Maritime Organisatie) technische regels en de toepasselijke Europese normen. Deze certificering betekent dat de producten van het bedrijf zijn goedgekeurd voor installatie op schepen en veerboten.

oeko-step.jpg

OEKO-TEX STeP

STeP-certificering (duurzame textielproductie) is een evaluatiesysteem dat zorgt voor de toepassing van hoge normen en beste praktijken bij het beheer van de milieuprestaties, sociale verantwoordelijkheid, productiekwaliteit en bescherming van de gezondheid en veiligheid van werknemers. Deze certificering erkent daarom een ​​bedrijfsaanpak gericht op het gebruik van milieuvriendelijke technologieën en producten, efficiënt gebruik van hulpbronnen en het onderhoud en de ontwikkeling van duurzame productieomstandigheden.

 

Scroll naar top